+1 800 234 5678

Vekommen til bloggen min!

Den herlige lukten av popcorn fyller rommet, det rasler i godteposer og hele salen har en aura av forventning. Jeg er en av dinosaurene som fortsatt synes at det å se film på kino er en fantastisk opplevelse. Kanskje du også føler det på samme måte? Selv i Norge, når du ofte må kjempe deg gjennom snø og slaps for å komme deg til kinosalen, er det noe særegent og magisk med en filmopplevelse på nettopp denne måten. Velkommen til bloggen min, som du kanskje allrede har forstått har jeg en sterk lidenskap for film og kinematografi, så her vil du finne tekster som alle handler om min store pasjon. Ofte sterkt subjektivt, men alltid med pålitelige fakta og en annerledes vri.

vekommen til bloggen min

Her finner du tips til gode filmer, og likeledes slakter jeg filmer du bør unngå som pesten. Det er ikke alltid valget av film kan bli overlatt til tilfeldighetene, det lærte jeg på den harde måten som det heter. Jeg skulle ta med en jente på et første stevnemøte, og valgte en romantisk komedie. Jeg var sikker på at det skulle slå an, og sannelig fikk jeg holde hånden hennes under filmen. Senere sa hun at hun likte meg, men at filmen den var elendig. Hun var skrekkfilm-entusiast. Så dersom du er på jakt etter tips, er bloggen min riktig sted. Kanskje du kan unngå en tabbe som ligner på min?

vekommen til bloggen min

Du lurer kanskje på hvorfor jeg blogger om film, det er det jo mange som gjør. Vel, jeg skal være litt høy på pæra å påstå at jeg har en unik stemme. I tillegg til det, synes jeg at en skikkelig blogg som har litt mer fokus på norsk film og kinematografi er en mangelvare. Film er en del av livet vårt, er de nokså gode underholder de oss, er de gode lærer de oss noe, og er de veldig gode får de oss til å reflektere, for å bruke karakterskalaen fra den gang da jeg gikk på ungdomsskolen. Vakre Audrey Hepburn skal ha sagt, «Alt jeg lærte, lærte jeg fra filmer».